www.iiiWe.com » معرفی اجمالی نرم افزار Revit

 صفحه شخصی فواد فضیله   
 
نام و نام خانوادگی: فواد فضیله
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی معماری - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  طراح معمار
تاریخ عضویت:  1388/12/07
 روزنوشت ها    
 

 معرفی اجمالی نرم افزار Revit بخش عمومی

13

معرفی اجمالی نرم افزار Revit
در Autodesk Revit Architecture روند انجام پروژه براساس مدل اطلاعاتی ساختمان BIM (Building Information Model) است و شما ضمن تکامل و مدیریت این مدل ، مراتب را به منظور استخراج و ارائه مستندات مورد نیاز پروژه فراهم می آورد. در زیر به معرفی مختصر برخی از این امکانات و توانمندی های این نرم افزار پرداخته ایم



روند طراحی : برای طراحی در این برنامه ، شما ابتدا حجم کلی ساختمان را می سازید و سپس به آسانی با جانمایی و بهینه سازی اجزا و عناصر ساختمان ( دیوار ها ، ستون ها ، درب ها ، پنجره ها و ... ) و همچنین ترکیب معمارانه آنها طرح مورد نظر خود را خلق می کنید.

ترسیمات : کار ترسیم شما بسیار راحت است چرا که با انتخاب تراز هر طبقه ، نقشه ای دو بعدی از عناصر موجود بر مبنای مقیاسی که تعریف کرده اید در اختیارتان قرار می گیرد و شما ضمن ویرایش اجسام با اضافه کردن توضیحاتی مانند نام فضا ها و یادداشت ها و سایر ضروریات نقشه آنرا برای چاپ آماده می سازید ، برای تهیه یک نما و یا برش از پیچیده ترین قسمت های ساختمان کافیست خط برش یا نشانگر نما را در آن قسمت مستقر کنید . با این توانایی ها تهیه نقشه های دو بعدی پلان های کاربردی فضا ها ، پلان مبلمان ، پلان های اندازه گذاری ، پلان های سقف کاذب و ... به سادگی امکانپذیر است.


جزییات : کافیست شما موقعیت و مقیاس مورد نظر دیتایل را انتخاب کنید و مولفه های آنرا از همخانواده های موجود در نرم افزار برای تکمیل دیتایل بار گزاری کنید.


جداول مقادیر و برآورد ها : برای تهیه جداول فهرستی از تمام جداول مورد نیاز پروژه در پیش فرض نرم افزار وجود دارد و لازم است شما با انتخاب عنوان جدول و مشخصات مورد نیاز تدوین مقادیر و محاسبات آنرا به این برنامه واگذار نمایید.


مستند سازی : برای انضباط در آلبوم نقشه ها می توانید استاندارد شرکت خود را برای چیدمان شیت ها و ضخامت خطوط و مقیاس های نقشه ها لحاظ کنید و آنرا برای تمام پروژه ها توسعه دهید.


اصلاحات : با اصلاح هر قسمت از مدل پروژه سایر قسمت های مرتبط به آن هم تغییر می کند و این تغییرات سریعا در تمام نقشه ها و جداول پروژه اعمال می شود.

تبادلات : ارسال و وارد کردن فایل های اکثر نرم افزارهای کاربردی مهندسی معماری به این برنامه از قابلیت های منحصر به فرد این محصول شرکت Autodesk است.

تحلیل انرژی : در این نرم افزار می توانید مدل ساختمان خود را از نظر دریافت و ذخیره انرژی برای رسیدن به شرایط ایده آل مورد تجزیه و تحلیل و اصلاحات قرار دهید.

تصاویر سه بعدی : برای تهیه تصاویر سه بعدی داخلی و خارجی لازم است شما ابتدا دوربین را در موقعیتی جاگذاری کنید و با تعیین و تنظیم نور های طبیعی و مصنوعی رندر مورد نظر خود را ایجاد کنید. از آنجا که این برنامه مختص پروژه های معماری است بر خلاف سایر نرم افزار ها دارای تنظیمات پیچیده برای رندرینگ نیست و کیفیت رندر حاصل آن بسیار بالا و بسیار شبیه به واقعیت صورت می پذیرد.

گردش مجازی : شاید باور کردنی نباشد ، برای تهیه یک انیمیشن فقط مسیری برای گردش در طرح ترسیم می کنید و با بهینه سازی دوربین و سرعت حرکت آن یک انیمیشن حرفه ای از پروژه خود تهیه می نمایید.
این نرم افزار دارای توانمندی های بسیاری در زمینه طراحی و ترسیم ، کاربرد تکنولوژی ها و متریال های نوین در ارائه پروژه های معماری می باشد و در حال حاضر Architecture Revit به عنوان حرفه ای ترین و قدرتمند ترین نرم افزار در شرکت های معتبر طراحی معماری دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که ساختار این نرم افزار بر اساس روند طراحی پروژه های معماری است ، یادگیری آن بسیار ساده می باشد.

دوستانی که تاکنون تجربه انجام پروژه های فاز ۲ را داشته اند با مشکلات و سختیهای انجام چنین پروژه هایی کاملا آشنایند. اصولا آنچه که کار فاز ۲ ساختمان را دشوار می سازد حجم زیاد اطلاعات ، ویرایش های مختلف پروژه ، اصلاحات آن و ترسیم های مختلف با مقیاس های گوناگون از اجزاء مختلف است.

دشواری کار فاز 2 زمانی پدیدار می شود که یک پروژه را بین چند کاربر و یا بین چند متخصص ساختمان با گرایش های مختلف (معمار ، سازه و تاسیسات) تقسیم میکنیم و هرکس باید بخشی از آن را به عهده گیرد.

همانند سازی نقشه ها ، استفاده از یک استاندارد مشخص ، مطلع ساختن از تغییرات حین انجام کار ، همه و همه از جمله این دشواریها بشمار می روند.

نرم افزار ریوایت (Revit) برای رفع این مشکلات طراحی شده است. شاید اتوکد با تمام ابزارهای قابل انعطافش چند سالی است در بین متخصصین گرایش های مختلف جا باز کرده باشد اما قطعا کار با آن جهت انجام پروژه ها ، به آسانی کار با ریوایت (Revit) نیست.

نسخه های گوناگون رویت برای متخصصین همه چیز دارد !از رندر های با کیفیت مکس گرفته تا شیت بندیهای فاز ۲! رویت حتی امکان متره و برآورد ساختمان ، تهیه جدول های نازک کاری ، جدول های مساحتی ، ترسیم های مربوط به دیتایل ها ، تنظیمات ویژه برای کار تیمی روی یک پروژه ، نمایش تداخل های نقشه با جزئیات سازه ای پروژه ، پرزانته هایی از کار ، تنظیم بزرگنمایی ها و تیپ بندی های درب و پنجره و هر چیزی دیگری که نیاز یک دفتر مشاوره باشد را دارد!

رویت گلچینی از تمامی نرم افزارهای گوناگون رشته ساختمان است که به طور تخصصی برای رشته های مختلف حوزه ساختمان گردآوری شده است.

این نرم افزار محصولAutodesk است و سه نسخه Architecture و Structure و MEP دارد. نسخه های گوناگون این نرم افزار از یکدیگر پشتیبانی می کنند و این امکان موجب شده است تا هماهنگی نقشه های گرایش های مختلف، با سرعت و دقت فوق العاده ای امکان پذیر گردد.

منبع: http://memarsoft.blogfa.com

پنجشنبه 26 آبان 1390 ساعت 11:41  
 نظرات    
 
بهنام مکسایی 18:51 پنجشنبه 26 آبان 1390
2
 بهنام مکسایی
سلام آقای مهندس فضیله لطف کردید.ممنون از رونوشت خوبتون .امید وارم بتونم جبران کنم .آقای مهندس ببخشید شما 3dهم کار میکنید.؟یا اصلا با نرم افزار رویت کار کردید؟.بازم ممنون
شادین امانی 10:52 آدینه 27 آبان 1390
1
 شادین امانی
ممنونم
فواد فضیله 10:41 شنبه 28 آبان 1390
1
 فواد فضیله
از لطف همه دوستان سپاسگزارم.
جناب مکسایی گرامی وظیفم بود. خواهش می کنم. من با 3D مکس کار می کنم. با رویت فقط یه پروژه کوچک کار کردم. به نظر من همه نرم افزارها مثل ArchiCad، Revit, ChiefArchitect و... همشون خوبن. هرکس با یکیش راحتتره. با اینکه Revit نرم افزار خیلی خوبیه ولی من خیلی باهاش راحت نیستم.
موفق باشید
مهدی ناطقی 15:30 شنبه 28 آبان 1390
1
 مهدی ناطقی
با سلام . نرم افزار Revit با معرفی تکنولوژی جدید BIM , در حال حاضر داره به بکی از اصلی ترین نرم افزارها در زمینه معماری و سازه در آمریکا , کانادا و اروپا تبدیل میشه . توانایی نرم افزار Revit Architect در ترسیم , مدل کردن و همچنین ساخت حجمهای پیچیده که معمولا مهندسین معمار خیلی وقت بابتش صرف میکنند واقعا بالا و قابل تحسین هستش .
از طرف دیگه شرکت Autodesk با معرفی نرم افزارهای Robot Structure , Revit Structure و Autocad Structural Detailingاین امکان رو برای مهندسین سازه فراهم کرده تا علاوه بر در اختیار داشتن مکانات بسیار گسترده برای مدل کردن , بارگذاری , تحلیل و طراحی سازه , روند جزئیات کشی رو هم بسیار دقیق انجام بدهند . همچنین با نرم افزار CSIxREVIT شما می تونید اطلاعات فایل Etabs رو به Revit structure بفرستید.
بهنام مکسایی 17:00 یکشنبه 29 آبان 1390
0
 بهنام مکسایی
سلام آقای مهندس فضیله خسته نباشید. ببخشید این کار شما وضیفه نیست این کار شما بزرگی و لطف شما رو میرسونه ممنونم از لطف شما دوست عزیزم.آقای مهندس ببخشید من زیاد با تریدی مکث کار نکردم خیلی هم دوست دارم یاد بگیرم.تقریبا بلدم اما در حد ابتدایی.خوب اصل مطلب اینه که من یه سری طرح سه بعدی دارم که با اتوکد انجامشون دادم .تا اینجا هیچ مشکلی ندارم .اما برای رندر کردنشوش مشکل دارم همون طوری که میدونید موتور رندر اتوکد زیاد کیفیت آنچنانی نداره.خلاصه مطلب تصمیم گرفتم وارد نرم افزار تریدی مکث شون بکنم و با تریدی مکث رندرشون بکنم .مشکل اینجاست که وقتی فایل رو دارد مکث میکنم یصورت یک پارچه و بدون متریال هستش .برای اینکه بتونم از حالت یک پارچگی درش بیارم باید چیکار کنم .و چطور متریالهاشو وارد مکث کنم .ممنون میشم کمکم کنید.موفق باشید.
فواد فضیله 14:28 سه شنبه 1 آذر 1390
0
 فواد فضیله
آقای مهندس مکسایی گرامی سلام
در مورد یکپاچه بودن فایل پس از ورود به مکس:
پس از Import فایل در مکس یک دیالوگ باز می شود. در صورتی که گزینه Layer آن فعال باشد فایل با همان لابه های اتوکد وارد مکس می شود.
در صورتی که این گزینه فعال باشد ولی باز هم با مشکل مواجه شدید لابه های فایل اتوکد را بررسی نمایید.
در برخی موارد قفل یا فریز بودن لابه ها در کد نیز این مشکل را بوجود می آورد.
اگر مشکلتان حل نشد اطلاع دهید تا در صورتی که بلد باشم راهنمایی کنم.
شاد باشید